Training

Contact: r.nagel@tennispromotor.nl

De trainingen binnen TVVS worden verzorgt door De Tennis Promotor. De Tennis Promotor heeft als doelstelling de tennissport zo breed mogelijk te stimuleren. Naast het verzorgen van tennislessen werken wij nauw samen met de vereniging en maken actief deel uit van het verenigingskader. De trainer op tennisvereniging TVVS is Remy Nagel.

De jeugd heeft de toekomst

In samenwerking met de gemeente en scholen proberen wij zoveel mogelijk jonge kinderen kennis te laten maken met tennis en de vereniging. “Onze tennisvereniging”, een plek van gemeenschappelijke normen en waarden waar we gezamenlijk een substantiële bijdrage kunnen leveren aan de gezonde ontwikkeling van een kind. Als jeugdlid leer je tijdens de tennisles en eventuele wedstrijden niet alleen beter te tennissen, maar ontwikkel je ook sociale vaardigheden en creëer je een positief zelfbeeld.  

Tennisles op ieder niveau

Tennisles op ieder niveau: Jeugd, jong volwassene, geroutineerde senior, beginner of gevorderde wedstrijdspeler, onze tennislessen brengen uw tennis naar een hoger niveau. Maar vooral plezier en enthousiasme hebben onze prioriteit, want onze leerlingen zijn tenslotte ook ambassadeurs van onze vereniging en onze sport.

Inschrijven voor tennisles / overige cursussen 

Naast ons reguliere cursusaanbod van 18 lesweken per seizoen, proberen wij leden ook flexibiliteit te bieden in de vorm van een korte thematische cursussen. Denk hierbij aan competitie trainingen, waarbij we vooral op tactisch gebied met het team aan de slag gaan. Of thematische trainingen waarbij de nadruk ligt op een specifieke slag of spelsituatie. Heeft u zelf specifieke wensen, vraag ons naar de mogelijkheden en we zullen er alles aan doen om u van dienst te zijn.

Vragen en informatie


Er staat veel informatie op onze site (aanmelden, proeflessen, indeling etc) maar met vragen over de Tennis Promotor kunt u natuurlijk contact met ons opnemen viaEmail of bel 0611539523 van ma t/m vrij van 9.00-13.00. Als u ons op de tennisbaan ziet, kunt u ons natuurlijk ook altijd even om informatie vragen.

Met vriendelijke groet,

Remy Nagel

De leukste tennisclub van Enschede.

Bezoekadres TVVS
Magnoliastraat 11
7531 EC Enschede
Telefoon: 053-4331965

Copyright © 2019 tvvs.nl All Rights Reserved.

Sluit Menu