Baanreglement

Baanreglement TVVS:  

TVVS maakt gebruik van een digitaal klok systeem. Door de club-app in te richten op uw telefoon, is het reserveren van een baan eenvoudig te realiseren. Door onder het tabblad “spelen” op “baan reserveren” te drukken, komt u in het overzicht van vandaag. Indien u een baan wilt reserveren voor één van de volgende dagen, dient u rechts boven op het icoontje “kalender” te drukken en de bewuste datum uit te kiezen.  

Een baan reserveren:

Kies een vrije moment uit. Deze is te herkennen door de “groene +”. Kies een baan, waarbij het minste kans is er anderen eraf te sturen, terwijl er vrije banen blijven liggen.

Voeg één of meerdere medespelers toe en bevestig via de oranje button. Deze medespelers krijgen automatisch een mail van de reservering. De speeltijd is vastgesteld op 45 minuten per reservering; u kunt niet meerdere aaneengesloten reserveringen plaatsen. Natuurlijk mag er gewoon door getennist worden indien er geen anderen komen opdagen om u af te lossen. Na het spelen wordt verwacht dat u de baan sleept (niet bij natte banen) en eventueel de verlichting uit doet.  

Indien u onverhoopt toch geen gebruik maakt van de reservering, dan wordt verwacht dat u de gereserveerde baan ook weer vrij geeft voor anderen; dus de reservering annuleert.  

Voor de jeugd gelden de volgende regels in het tijdkloksysteem.

Junioren t/m 12 jaar tot 19.00u

Junioren t/m 14 jaar tot 20.00u.

Junioren t/m 17 jaar tot 21.00u.  

Ten tijde van competitie en evenementen is het niet mogelijk af te hangen. Indien men vanwege regen van de baan gaat, is dit (eigen) verloren tijd.

Het naleven van de regels bevordert de prettige sfeer op ons tennispark !