Sponsor bij TVVS

 Welkom bij TVVS, de tennisvereniging van Stokhorst!

Met onze ca. 500 leden zijn wij een gezellige vereniging met een hoogwaardige voorzieningen en een actief vrijwilligersleven. Met 5 all  weatherbanen kan er het hele jaar door getennist worden door alle leeftijden en op alle niveau's.

Bij TVVS is altijd iets te doen

Prestatie- en recreatief tennis krijgen voldoende ruimte binnen onze vereniging. De agenda geeft een goed overzicht van de komende  activiteiten. Jeugdtennis bij TVVS staat in het teken van Tenniskids van de KNLTB met een programma voor verschillende leeftijds- en  niveau groepen. Het tennispark is dagelijks van 09.00 uur tot 23.00 uur geopend. De kantine is geopend bij activiteiten en/of drukke  speelavonden en heeft een gevarieerd assortiment al dan niet met samenwerking van partners. 

Met de vele vrijwilligers binnen onze vereniging proberen we optimaal alle mogelijkheden te benutten om bovenstaand te realiseren.  Echter, om alle leden -van jong tot oud- te kunnen voorzien van alle voorzieningen en mogelijkheden, nu en in de toekomst, zijn  financiële middelen nodig. Financiële middelen worden gecreëerd door inkomsten via leden (contributie) en sponsoren. Samen met U  kunnen wij onze leden volledig van dienst zijn en hopelijk een dienst bewijzen.

 Naast alle sportieve prestaties staat bij TVVS ook het sportieve plezier centraal. De vereniging is bij uitstek een ontmoetingsplaats van  vrienden en familie. Daarnaast wordt elk lid gewaardeerd en gerespecteerd voor zijn of haar inbreng binnen de vereniging.

Naast het tennissen organiseert TVVS veel activiteiten voor haar leden. Zo wordt elk jaar een jeugdkamp voor kinderen van 6 tot 18 jaar  georganiseerd. En elk jaar organiseert TVVS een open jeugdtoernooi. het ouderkind toernooi, (v)Echtparen Toernooi, het open seniorentoernooi. 

Tevens kan er bij de opening van het seizoen gefeest worden tijdens de eerste zaterdag avond van de voorjaarscompetitie, het feest in augustus tijdens het open toernooi, einde najaarscompetitie en natuurlijk niet te vergeten tijdens onze nieuwjaarsborrel. Zo kan elk lid -jong of oud zijn ei kwijt bij TVVS. Ook bieden wij activiteiten voor lokale scholen alsook bewoners in de wijk.  

 Naast het feit dat u ons een heel groot plezier doet, is sponsoring ook voor u belastingtechnisch voordelig. Het sponsorbedrag is  namelijk aftrekbaar van de belasting. Daarnaast steunt u ook een goed doel. Tevens wordt er ieder jaar een avond georganiseerd, waarbij het opgehaalde bedrag wordt overhandigd aan een ambassadeur van het  goede doel. U als sponsor bent hier natuurlijk voor uitgenodigd. Verder organiseren wij voor onze sponsoren 1x per jaar een gezellige avond waarin u kunt netwerken tijdens een activiteit en borrel.  Wij proberen een win-win situatie te creëren, samenwerking gaat immers twee kanten op.

De mogelijkheden zijn divers. Zo heeft u de keuze om heel gericht een activiteit te sponsoren of de hele vereniging. Denk hierbij aan  het sponsoren van wedstrijdballen, hoofdsponsor van een activiteit of toernooi behoort tot de mogelijkheid. Staat iets niet in ons  overzicht neem dan contact op met onze sponsorcommissie: wij zijn altijd bereid om in gesprek te gaan. Zo kunt u helemaal zelf bepalen in welke mate u de vereniging wilt ondersteunen. Wij hebben zelfs al pakketten vanaf €25.00 Bent u al nieuwsgierig?? Kijk dan snel verder voor een volledig overzicht van alle pakketten.