Vrienden van TVVS


Word lid van ‘Vrienden van TVVS’ !

Waarom ‘Vrienden van TVVS’? 
We willen als club aantrekkelijk zijn voor onze leden. Nu en in de toekomst. Een goed jeugdbeleid, een mooi en aantrekkelijk park en niet te vergeten ons gezellige clubhuis zorgt hiervoor. Daar is geld voor nodig. We hebben als club al een aantal loyale sponsors die onze club een warm hart toedraagt. We weten echter dat er onder onze leden ook particulieren en kleine zelfstandigen zijn die de vereniging ook extra zouden willen steunen.

Wie zijn de ‘Vrienden van TVVS’? 
Iedereen die onze club een warm hart toedraagt en extra wil steunen in de vorm van een (kleine) financiële bijdrage kan een ‘Vriend van TVVS’ worden. Particulier of zelfstandig/kleine ondernemer, een competitieteam of vast tennisclubje, ieder lid of groepje van leden kan ‘Vriend van TVVS’ worden.

Wat houdt het in en wat kost het? 
in de zithoek van ons clubhuis bevindt zich de wand van de ‘Vrienden van TVVS’. Daarop kun je als individu, met je competitieteam (of ander groepje) of als zelfstandig ondernemer een bordje laten ophangen met je logo, naam en/of foto in ruil voor een kleine sponsorbijdrage: €25,- per jaar of €100,- per team / groep.

Wat krijg je hiervoor? 
Hiermee treed je toe tot de exclusieve groep van ‘Vrienden van TVVS’ en krijg je de beschikking over een mooie plek in de zithoek van ons clubhuis. Dat betekent dus zichtbaarheid voor je bedrijf en/of jouw steun aan onze club!

Hoe meld je je aan? 
Als je graag ‘Vriend van TVVS’ wilt worden, vul dan het onderstaande formulier in met de tekst die je op het bordje zou willen hebben. Wil je een logo of foto op het bordje, lever dat dan aan als PDF of JPG op [email protected] . Je bestand wordt passend gemaakt voor het formaat van het bordje.

Na aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk een “tikkie”op het aangemelde telefoonnummer, die je dan kan betalen. Het bordje wordt besteld en daarna op de wand gehangen.

Vragen? 
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de sponsorcommissie: [email protected].

Vrienden van TVVS