Vrijwilligers gevraagd!

Beste leden,

Velen van ons hebben elkaar helaas de afgelopen tijd niet kunnen zien. TVVS is, net als veel andere gelegenheden gesloten. Er zijn gelukkig wel een aantal werkzaamheden verricht, waarvan we zo nu en dan al wat hebben gemeld. Hierover volgt meer in de komende tijd.

Wat nu belangrijk is geworden, is dat we de banen weer een beetje bezet willen krijgen met de jeugd. Zoals iedereen heeft kunnen vernemen in de media, mogen de kinderen t/m 12 jaar en de oudere jeugd van 13 t/m 18 jaar weer onder begeleiding het racket oppakken. Dit is alleen mogelijk en toegestaan onder bepaalde regels. Deze zijn ons aangereikt door het NOC/NSF en de KNLTB.

De jeugd, die zich aangemeld heeft voor de zomertraining zal hoogstwaarschijnlijk vanaf komende woensdag weer kunnen trainen. We hebben met onze trainer Remy contact over hoe dit vorm gegeven gaat worden. 

Voor de andere tennismogelijkheden voor de jeugd hebben we jullie nodig !

Eén van de richtlijnen, is dat we als vereniging, tijdens openstelling van de banen voor de jeugd, een zogenaamde corona-toezichthouder op het park moeten hebben. Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig !

In het kort komt het er op neer, dat de toezichthouder toeziet op het naleven van de regels en er voor zorgt, dat een paar dingen (waaronder deurklinken, kranen, etc) zo nu en dan ontsmet worden.

We willen graag de komende mei-vakantieperiode (t/m 10 mei) iedere dag tussen 15 en 18u de jeugd de mogelijkheid geven te komen tennissen. Ze moeten dan digitaal een baan reserveren, zodat ze alleen de gereserveerde tijd op het park aanwezig zijn. Er mag namelijk niet bij TVVS “gesocialised” worden.

Wat wij vragen:

Zou u wel op één van de komende middagen tussen 15 en 18u toezichthouder willen zijn, meldt u zich dan aan. Dat kan als volgt:

Mail Remco: voorzitter@tvvs.nl

App of bel: 0654343292

Wacht a.u.b. niet te lang. Er volgt natuurlijk digitaal dan de instructie. 

Nog even dit:

We zijn aangewezen op u als vrijwilliger om de jeugd de mogelijkheid te bieden. Zonder vrijwilligers zijn wij genoodzaakt het park gesloten te houden en zouden er alleen lessen mogen en kunnen plaatsvinden. Wij zouden dit natuurlijk heel jammer vinden !

Het bestuur

Sluit Menu