Verlenging Interne Competitie!

Beste TVVS-ers,
Wegens doorslaand succes wordt de alternatieve onderlinge competitie met drie weken verlengd! Iedereen kan zich opgeven. Wij zorgen voor een leuk schema. Wij hopen iedereen die zich opgeeft in te kunnen delen. We brengen mensen van gelijk niveau bij elkaar in achttallen of twaalftallen. 


We spelen vrijdag 2 juli, zaterdag 3 juli, vrijdag 9 juli, zaterdag 10 juli, vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli. Je kunt je voor één dag opgeven, voor allemaal en alles daar tussenin. Het is afhankelijk van de rest van de opgaven hoe vaak wij je kunnen plaatsen.


In de nieuwe ronde spelen we vanaf op vrijdagavond vanaf 19.00 uur vier potjes. Op zaterdagmiddag blijven we vijf potjes spelen. Je wordt om 12.00 of 15.00 uur ingedeeld. Een voorkeur doorgeven mag, maar hier kunnen we geen beloftes over doen.


We hebben de eerste vier weken best veel afmeldingen gekregen. We verzoeken iedereen zelf voor vervanging van gelijkwaardig niveau te zorgen als je onverhoopt niet kunt komen en ons door te geven wie er in jouw plaats speelt. 


Op zaterdag 17 juli willen wij afsluiten met een bbq. Hiervoor vragen wij te zijner tijd een bijdrage van iedereen die deelneemt.


Je geeft je op door een mail te sturen naar events@tvvs.nl. Zet ook in de mail of je mee wil doen aan de bbq.


Met sportieve groet,

De Technische Commissie

Sluit Menu