Uitslag stemming BALV

17 december 2020, beste TVVS-er !

Gisterenavond is de Bijzondere ALV geweest, de eerste digitale via MS Teams. Het was een aparte avond !

Zoals ik al in mijn intro zei, niet “mijn ding” om tegen een scherm aan te moeten praten zonder interactie te beleven met iedereen. Toch hebben we het gezamenlijk goed doorlopen en ik was erg blij met beleving vanuit jullie zijde van het scherm. Er waren gelukkig genoeg opmerkingen en vragen. Dank daarvoor ! We gaan proberen zo goed en snel mogelijk invulling te geven aan de plannen.

We hebben vanochtend bij elkaar gezeten om de stemmen  die uitgebracht zijn, op de rij te zetten, te controleren op geldigheid en uiteindelijk te tellen.

Voor het agendapunt de toekomstige samenwerking met SETS zijn 85 geldige stemmen uitgebracht en 9 ongeldige (van diverse aard *) en is gekozen voor de directe beëindiging (1a) met een duidelijke meerderheid van 82 stemmen.  

Keuze mogelijkheid 1b – nog 5 jaar huur doorbetalen: 1 stem en keuze mogelijkheid 1c, op huidige basis doorgaan (en nieuwe afspraken maken over hoe er geïnvesteerd gaat worden) 2 stemmen.

Voor het agendapunt Padel of Baan 6 zijn 85 geldige stemmen uitgebracht (9 ongeldige) en is met ruime meerderheid van 83 stemmen gekozen om te investeren in padel en het komende voorjaar 3 padelbanen aan te leggen.

Er zijn 2 stemmen uitgebracht op het plan Baan 6.

Niemand voelt er voor om met de huidige 5 banen door te gaan en ons grasveld ongemoeid te laten.

Deze duidelijke keuzes van jullie, als leden van TVVS, geven ons als bestuur extra energie om weer mooie dingen te gaan realiseren. We hebben nog een hele weg te gaan, maar de eerste stap is gezet! De schop kan wat ons betreft snel in de grond!

Iedereen nogmaals dank en tot de volgende nieuwsronde!

Met sportieve groet,

Remco Heeringa

*) onder de 9 ongeldige stemmen vallen inzendingen van niet-aangemelde personen en dubbel uitgebrachte stemmen, die tegenstrijdig waren met elkaar. Verder hebben 3 personen, die zich wel aangemeld hadden, geen stem uitgebracht.

Sluit Menu