Algemeen

Sponsoring, geen enkele vereniging of club kan zonder de (financiële) steun van ondernemers die de club een warm hart toedragen. Zo ook bij TVVS waar we inmiddels met de inkomsten vanuit een groot aantal trouwe sponsoren jaarlijks vele mooie evenementen en activiteiten voor onze leden kunnen organiseren. Maar ook waardoor we de prachige tennissport betaalbaar kunnen houden voor onze leden op een goed onderhouden en modern tennispark.

Het accon avm open toernooi, diverse jeugdactiviteiten en thematoernooien, zomaal een aantal evenementen die mede door onze sponsoren mogelijk zijn gemaakt. Daarnaast een prachtige exposure tijdens, voor en na alle activiteiten en evenementen. TVVS gelooft in win-win!

Wij bieden onze sponsoren graag een podium om de aandacht te vestigen voor het bedrijf en/of product. Daarvoor hebben we diverse mogelijkheden en zijn individuele wensen altijd bespreekbaar. Hierbij kunt u denken aan reclamedoeken langs de tennisbaan, advertentieruimte op onze website, (hoofd) sponsoring van een evenement of toernooi etc. etc. Sponsoring kan zowel met een financiële als ook een materiële bijdrage.

Heeft u interesse in sponsoring of wilt u op een andere wijze een bijdrage leveren? Kijk dan snel op deze pagina naar de mogelijkheden of neem contact op met één van onze sponsorcommissie leden.

De leukste tennisclub van Enschede.

Bezoekadres TVVS
Magnoliastraat 11
7531 EC Enschede
Telefoon: 053-4331965

Sluit Menu