Voorjaarscompetitie 2024 senioren

03 november 2023


 Beste leden,  

De technische commissie is weer gestart met de inschrijving van de teams voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2024. Bij deze kan er weer worden ingeschreven!

Inschrijven kan alleen via een mail aan [email protected] .Zet daarin gewenste dag, competitievorm en de voorkeurs teamgenoten. Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 december 2023  

Let op: Zoals elk jaar hebben we te maken met een beperkte capaciteit (vanwege het aantal banen). Vooral op de vrijdagen van de HD en DD verwachten we veel in te schrijven teams. HD/DD en 8&9/GD worden op verschillende vrijdagavonden gespeeld, zie link speeldata.

Bij te veel inschrijvingen zal er eerst gekeken worden naar het maken van passende teams. Daarbij speelt niveau een grote rol. Daarnaast kijken we naar teams/spelers met veel verhinderingen in vorige competities. Uiteindelijk gaan we eventueel loten welke teams/spelers we kunnen inschrijven. Teams/spelers die uitgeloot worden hebben de keuze de eerstvolgende najaarscompetitie of voorjaarscompetitie met voorrang deel te nemen. Die keuze is aan het team/de speler. Inschrijven is alleen mogelijk voor leden van TVVS.  

Op vrijdag is alleen 35+ dubbelcompetitie mogelijk! Deze competitie begint standaard om 19.00 uur. Op zaterdag is het ook mogelijk om dubbelcompetitie te spelen 17+. In overleg is ook 35+ competitie mogelijk. Begintijden zijn in principe 12.00 uur en 14.00 uur.

Bij veel ingeschreven teams kan het zijn dat de begintijden worden aangepast en een extra aanvangstijdstip wordt toegevoegd!

Elke speler moet individueel inschrijven. Dus niet als één team inschrijven.   Omdat wij beperkte capaciteit hebben en we misschien spelers moeten teleurstellen, willen we iedereen vragen om zich alleen in te schrijven als je ook echt meerdere wedstrijddagen beschikbaar bent. Minimaal 4.

In het voorjaar wordt er weer 8&9 tennis competitie georganiseerd op de vrijdag. Deze competitievorm is bedoeld voor beginnende spelers om op die manier kennis te maken met wedstrijden en de competitie in het algemeen. Een team van 3 personen is voldoende en er worden 2 dubbelspelen gespeeld. De competitievorm is gemengd dus ook een team met alleen dames kan tegen heren komen te spelen en andersom.  

Voor vragen over de competitie(vormen) en het 8&9 tennis kan er contact worden opgenomen met Rutger Bruin van de TC op 06-22215755. 

Hieronder de competitievormen (zie voor de speeldata de link ). Voor alle (overige) informatie over de competitie in het algemeen kan je ook de site centrecourt.nl bezoeken

Dinsdag: Dames dubbel ochtend (4DD)

Donderdag: Dames dubbel ochtend (4DD)

Donderdag: Heren dubbel ochtend  50+ (4HD)

Vrijdagavond: Dames dubbel 35+ (4DD)

Vrijdagavond: Heren dubbel 35+ (4HD)

Vrijdagavond: Gemengd dubbel 35+ (DD, HD, 2GD)

Vrijdagavond: 8&9 tennis 17+, (GD, HD, DD) (totaal 2 dubbelspelen)

Zaterdag: Dames 17+ (2DE-3DD)

Zaterdag: Dames dubbel 17+ (4DD)

Zaterdag: Heren 17+ (2HE-3HD)

Zaterdag: Heren dubbel 17+ (4HD)

Zaterdag: Gemengd 17+ (DE-HE-DD-HD-GD)

Zaterdag: Gemengd dubbel 17+ (DD-HD-2GD)   

 

Groet TC TVVS     

Speeldata via deze link   

 

 

Nieuwscategorieën