Meehelpen

Vrijwilligers en actieve leden zijn de basis van onze levendige vereniging. Zij maken het verschil met veel zichtbaar en misschien nog meer onzichtbaar werk. 

Waarom actief bij TVVS?

Tijd is schaars en iedereen is druk. Waarom zou je dan een actieve rol binnen je tennisvereniging op je nemen?  Voor iedereen zijn de overwegingen anders maar de grootste gemene deler bij onze vrijwilligers is het nemen van een stuk verantwoordelijkheid voor de eigen tennis- en verenigingsbeleving. De vereniging ben je zelf! Daarnaast is de sociale component erg belangrijk. Vrijwilligerswerk bij TVVS met een groep van gelijkgestemden met verschillende competenties en achtergronden zorgt voor een levendige interactie en helpt je ook stukken van jezelf ontdekken die je misschien nog helemaal niet kende.

Hoe kan ik helpen?

Er zijn legio activiteiten waar je een bijdrage aan kunt leveren. Denk aan: redactioneel werk, onderhoud van het park en de kantine, organiseren van een klein of groot evenement, ICT, fotografie voor actueel beeldmateriaal. Dit kan zowel structureel binnen een commissie of losser in de vorm van hulp in de uitvoering van een activiteit of bijvoorbeeld een keeer achter de bar. Dat laatste wordt trouwens van elk senior-lid minimaal een maal per jaar verwacht!

Wees niet bang voor het onbekende, er is meer dan hulp genoeg om je op weg te helpen. 

Het is leuk, je neemt verantwoordelijkheid, je staat er niet alleen voor en het verrijkt je!

Aanmelden!

Leuk dat je wilt helpen! Geef het via mail door aan de secretaris of schiet eens iemand van het bestuur of de commissies aan.

Jouw hulp is meer dan welkom en we hebben jou er graag bij…. 

De leukste tennisclub van Enschede.

Bezoekadres TVVS
Magnoliastraat 11
7531 EC Enschede
Telefoon: 053-4331965

Copyright © 2019 tvvs.nl All Rights Reserved.

Sluit Menu