Juwelier Wissink Open

Juwelier Wissink Open 18+ Back to Basic

Ook dit jaar zijn we in de gelukkige omstandigheid ons open toernooi te mogen organiseren. Het toernooi zal gespeeld worden van 15-8-2020 t/m 23-8-2020.

Met het thema Back to Basic hopen we aan te kunnen sluiten op het “nieuwe normaal” van deze tijd. Back to Basic? Nou niet helemaal.!!!

Een veel gehoorde opmerking de afgelopen jaren was dat het wel erg jammer is dat alleen de nummer 1 uit de poule door gaat in het toernooi. Met een nieuwe opzet van het toernooi zijn we er in geslaagd om aan deze wens te voldoen.

Welke wijzigingen hebben we in coronatijd doorgevoerd:
* Inschrijven in MAX 1 onderdeel. 
* Nummers 1 en 2 uit de poule gaan door.
* Beperking van het aantal deelnemers per categorie, zodat 1 en 2 door kunnen.
* De wedstrijden in de poule worden gespeeld op tijd. Vanaf de kwartfinales wordt er gespeeld om twee gewonnen sets.

Met het doorvoeren van deze veranderingen kunnen we meer mensen langer in ons toernooi houden en dus ook meer wedstrijden laten spelen.

Wat vragen we van U? Om alle extra wedstrijden weg te kunnen zetten vragen we u in het voorweekend (zaterdag en zondag) maximaal een wedstrijd uit de poule te spelen. We doen dus een beroep op uw flexibiliteit. De inschrijving is inmiddels geopend via toernooi.nl.

We hopen op een goed gevuld toernooi, waarbij we de een van de eerste officiële wedstrijden op de banen van TVVS mogen afwerken.

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie Juwelier Wissink Open (TVVS)

Sluit Menu