Corona van Hemelvaart tot Pinksteren … en daarna

Clubgenoten,

De laatste informatie van dinsdag 19 mei. We mogen helaas nog steeds alleen maar enkelen op de tennisbaan. De enige paar uitzonderingen hierop zijn: de kinderen t/m 12 jaar, de jeugd t/m 18 jaar, wanneer er een toezichthouder aanwezig is en personen uit één en hetzelfde huishouden. 

https://corona.knltb.nl/media/bvlhvdhn/aanvullende-richtlijnen-tennis-en-padel.pdf?ts=637250572142130000

Het goede vooruitzicht is dat hoogstwaarschijnlijk per 1 juni er meer mogelijk is. Het dubbelen voor iedereen en het openstellen van het terras om gezamenlijk weer eens lekker bij te praten onder het genot van een drankje. Hiervoor moeten we dan wel met z’n allen de richtlijnen van de anderhalve meter samenleving in acht nemen. Hiervoor zullen een aantal visuele zaken voor uitgerold gaan worden, zodat het voor iedereen duidelijk is waar we met hoeveel mensen mogen zitten. 

Ook zijn we bezig om de voorzieningen voor ieders hygiene duurzaam in te richten. Dit ziet het bestuur als een gezonde investering. 

Ook wordt er al weer gesproken over de (najaars)competitie. Velen van ons hadden erg uitgekeken naar het jaarlijkse gezellige evenement, dat we hebben moeten missen. Binnenkort zal er vanuit de TC informatie verstuurd gaan worden. Hierbij is in ieder geval één ding duidelijk: iedereen die haar of zijn competitiebijdrage al in het voorjaar betaald heeft, hoeft dit natuurlijk niet nog eens te doen. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de najaarscompetitie en je hebt eerder dit jaar wel je competitiebijdrage gedaan en je wilt deze graag terug ontvangen, neen dan even contact op met de penningmeester (penningmeester@tvvs.nl). Hij  zal dit verder afhandelen. 

En dan nog even dit: de afgelopen weken hebben meerdere clubgenoten zich ingezet om toezichthouder te zijn voor onze jeugd. Voor de komende dagen (donderdag – Hemelvaartsdag, vrijdag en zaterdag) is dat niet gelukt. Iedereen wil begrijpelijk deze dagen in andere kring doorbrengen. Daarom vragen wij, wanneer één van jullie kinderen deze dagen toch wil tennissen, zelf als begeleider mee te gaan. Door jezelf als 3e persoon in de digitale reservering (via de clubapp) op te nemen, is dit voor de corona-coordinator op afstand te volgen. 

Voor senioren geldt nog steeds, dat er met een geldige reservering de hele dag getennist kan worden. 

Veel plezier !

Het bestuur

Sluit Menu