Clubavond zomereditie

Beste TVVS-ers,   De banen zijn al een tijdje open. De bar sinds kort ook. Er staat ons niets meer in de weg op dinsdagavond de Clubavond weer op te starten! Dit keer een zomereditie voor de thuisblijvers. We starten aanstaande dinsdag 14 juli.  

Het concept blijft gelijk. Vanaf 19:45 uur inloop met koffie. Om 20.00 uur tennissen. In de eerste rondes rackets trekken om te bepalen met wie je de baan deelt. De laatste ronde wordt op niveau ingedeeld. Je kunt komen en gaan wanneer je wil. Standen worden niet bijgehouden. Alles draait om de gezelligheid. Uiteraard houden we hierbij de gepaste 1,5 meter afstand in acht. Het is voor alle niveaus. Te slecht zijn voor de clubavond bestaat niet. De meest fanatieke spelers lopen om 23 uur de baan af. Maar voel je vrij al eerder een weitzen boven je racket te verkiezen.  

Het streven is 14 juli, 21 juli, 28 juli, 4 augustus en 11 augustus een tennisavond te regelen. Echter zijn binnen de commissie de vakantieplannen nog niet uitgewerkt. We bekijken dus per keer wie het de week erop organiseert. Het is onze verwachting dat er (eventueel met aanvulling van ‘vaste klanten’) elke week wel twee of drie mensen te vinden zijn die de boel willen regelen.  

Dinsdag 18 augustus zijn we in ieder geval gestopt. Die week is namelijk ons Open Toernooi!!  

Graag tot dinsdag!

Sluit Menu