Clubavond TVVS


Beste TVVS’ers,

 

De clubavond is terug! Aanstaande dinsdag 11 september organiseert een deels nieuw samengestelde commissie de eerste uit een serie van vijf prachtige tennisavonden. Floor is tijdens de spetterende prijsuitreiking van de voorjaarseditie op haar hoogtepunt gestopt. In haar plaats hebben Inge aangetrokken. Als winnaar van de aanjagersprijs was zij dé perfecte kandidaat!

 

Het concept is het zelfde als in de lente. De inloop met een welkomstdrankje van de club is om 19.45 uur. De rackets gaan dan al snel op een stapel, zodat we om 20.00 uur kunnen tennissen. De eerste twee rondes heb je een willekeurige partner en tegenstanders. De wedstrijden duren een half uur. Na twee rondes is het pauze en heeft de commissie hapjes klaar staan. Daarna deelt de commissie de deelnemers op sterkte in. Zo leer je gegarandeerd nieuwe mensen kennen én speel je altijd een potje op je eigen niveau. De ‘die hards’ eindigen rond 23.00 uur.

 

Noteer direct dinsdag 11, 18, 25 september en 2 oktober! Iedereen vanaf 14 jaar is welkom om een balletje slaan en te genieten van hapjes en drankjes.

 

Bij de clubavond gaat het niet om winnen, maar om gezelligheid. ECHTER….. We spelen wel degelijk om prijzen! Je zult na vijf weken maar naar huis geen met de gouden supersoaker, omdat jij de meest sportieve speler was!!! Misschien win je een houten racket, vanwege de mooiste wedstrijd!?! Of volg jij Inge op en win je de gouden pompons?!? Wie is er deze editie elke dag aanwezig? En wie grijpt de gouden pitcher voor de gezelligheidsprijs?

 

Tot dinsdag!!!

 

Met sportieve groet,

Mirjam, Inge en Sep

Terug naar het overzicht