Voorjaarscompetitie 2021 en tennistoernooitje zondag 30 mei

Nieuws m.b.t. de voorjaarscompetitie

Zoals het er nu uit ziet,  wil de KNLTB een verkorte voorjaarscompetitie door laten gaan. Heel erg fijn natuurlijk! Het kabinet gaat hier 1 juni een besluit over nemen. Wanneer de KNLTB  groen licht krijgt van de overheid,  zullen de jeugdcompetities  gespeeld worden vanaf het tweede weekend van juni (11-13 juni).  Zodra wij meer weten, horen jullie dit gelijk van ons.

Speelschema

Reminder Tennistoernooitje zondag 30 mei

Zondag 30 mei organiseren wij weer een tennistoernooitje. Afgelopen keer was een groot succes!

Deze keer wordt het de T.V.V.S  Wimbledon editie!

Waar denk je aan bij Wimbledon? Juist de tennisspelers op Wimbledon zijn altijd in het wit gekleed. Wij willen jullie vragen om ook iets wits te dragen. Als je geen wit shirt, broekje of rokje hebt, kun je  natuurlijk ook gewoon je witte sportsokken aantrekken. Of bedenk iets anders wat je kunt dragen.

Wij zorgen voor alle lekkernijen tijdens deze Wimbledon editie! Mocht je alvast willen weten wat dit zou kunnen zijn, kun je altijd even googelen. Dan kom je alles te weten over Wimbledon!

Veel kinderen hebben zich al ingeschreven, maar heb je dit nog niet gedaan dan kun je je uiteraard gewoon nog opgeven! Even inschrijven via onderstaande  link en jij bent er ook bij de 30ste!

Wanneer:           zondag 30 mei aanstaande

Tijden:                 9:30 – 11:00 uur voor de spelers in blauw, rood en oranje

                              11:15 – 12:45 uur voor de speler in groen

https://www.tennispromotor.nl/acties/25-april-tvvs-jeugdactiviteit/

Vanwege de Corona maatregelen mogen er helaas nog geen ouders mee om te kijken, maar wij zorgen voor voldoende begeleiding en gaan er een gezellige tijd van maken! Natuurlijk houden wij rekening met de RIVM richtlijnen en vragen dat ook aan jou om te doen. Dus bij verkoudheidsklachten kun je helaas niet komen.

Groetjes van de Jeugdcommissie in samenwerking met de tennispromotor (Remy en Gustavo)

Sluit Menu